utorok 2. júna 2009

Držíme palce doc. JUDr. Robertovi Ficovi, CSc., kadidátovi vo voľbách do Európskeho parlamentu

So záujmom a veľkou pozornosťou sme sledovali prezidentskú kampaň doc. JUDr. Roberta Fica, CSc.. Počas konania volieb sme sa však dovtípili, že sa pán Fico kandidatúry zriekol v prospech doc. JUDr. Ivana Gašparoviča, CSc., s ktorým zrejme mienil kandidovať spoločne. Nakoľko spolukadidatúru na prezidentský post naša ústava nepozná, považujeme za šľachetné, že pán Fico prenechal tento post človeku, s ktorým plánoval na poste prezidenta postupovať spoločne pre Slovensko.

Keďže v Európskom parlamente zastupuje Slovensko viacero europoslancov, s radosťou sme pri sledovaní bilbordovej kampane spozorovali, že sa do Európskeho parlamentu spolu s ostatnými socialistickými kandidátmi strany SMER-SD zberá sám predseda slovenskej vlády. Vo voľbách mu držíme palce a veríme, že bude na pôde tejto inštitúcie úspešne bojovať proti kríze.


Je nám ľúto, že pracovné povinnosti pána Fica v súvislosti s toľkými kandidatúrami ho zaťažujú natoľko, že sa dnes už takmer nepodobá na Roberta Fica, ktorý sa na nás ešte donedávna umieval zo stránky strany SMER-SD. Napriek tomu, že odvtedy viditeľne zostarol či dokonca zmenil rysy tváre, veríme v jeho osobné víťazstvo a vopred vám ďakujeme za podporu jeho kandidatúry do Európskeho parlamentu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára